2020. január 24., péntek

A nyúl típusú ember

 
A nyúl típusú ember


     Mert minden emberben ott lapul valahol mélyen egy állat és, ha már az állatoknál tartunk akkor miért ne beszéljünk gyermekkorunk húsvétjainak elengedhetetlen házi kedvencéről a nyusziról.


    A nyúl a legtöbb esetben tetszetős állat. A szépsége főleg az arcára és a fülére korlátozódik. Még akkor is szép marad, ha megnő. Mert sajnálatos módon amikor megszerez valaki magának egy nyuszit, a pici aranyos gombóc elkezd enni és pillanatok alatt a duplájára nő. Igaz ami igaz a nyúl típusú ember bizony hízásra hajlamos. Persze fogyásra is képes, de ez komoly erőfeszítést igényel tőle, amihez a nyúl lusta. Ha nyúl típusú embered van akkor nagy odafigyelést kíván tőled, hogy mit adsz neki enni. Gondosan zárd el azokat az ételeket amik károsak a nyuszinak. A csokoládé például mérgező számukra, ennek ellenére a nyuszi nagyon is szeretne csokit enni. Akármennyire próbálkozik, neked akkor is keménynek és határozottnak kell lenned.


    A nyúl annak ellenére is, hogy háziasítva lett, ott lapul benne a vad őse és szabadságra vágyik. Ha nyúl típusú emberedet erőszakkal ketrecbe zárod, akkor nem igazán fog téged szeretni. Előbb utóbb kirágja magát a ketrecből és elinal. Okosabb megoldás, ha inkább magadhoz édesgeted. Tegyél olyan dolgokat amiket a nyuszi szeret, akkor a nyuszi magától is jönni fog és szeretni fog téged. A legkönnyebb dolgod akkor lesz, ha hasonló a zenei és filmes ízlésed. Az pedig még jobb, ha műveltebb vagy nála. A nyuszi ugyanis hajlamos az unalomra és szereti magát nála sokkal nagyobb tudású izgalmas emberekkel körbevenni.


    A nyuszi alapvetően kedves lény. Akit szeret azt körbeugrálja. Sőt, ha nagyon szereti az illetőt akkor még azt is hagyja, hogy az illető az ölébe vegye és megcirógassa. Ha egy nyuszi kedvel, akkor igazán különleges ember vagy, mert a nyúl ember leszarja azokat akikben nem érez valami pluszt. Nem lesz velük undok, vagy ilyesmi, csak nem fog hozzájuk szólni. Ez nem abból fakad, hogy a nyuszi embergyűlölő volna. Szimplán egyszerűen gyáva. Fél attól, hogy bántani fogják. Ismerkedni csak akkor fog, ha barátok veszik körül. Ne várd azt, hogy oda jöjjön hozzád egy nyuszi ember. A nyuszit mindig neked kell becserkészned. Ehhez persze szükséged lesz közös érdeklődésre és sok közös programra. A nyuszit csak egyetlen egy dologgal lehet a négy fal közé kényszeríteni és az a dolog a szex.


    A nyuszik helyes teremtmények. Vonásaik finomak. Az orruk viszonylag pici és kellemes vonalú és a nap lepke formájú árnyékot vet alá. Pici meleg tekintetű szemük van. Kivétel az albínó nyusziknak. Egy nyúl embernek nem fog jól állni a szőke haj. A férfiaknak puha borostájuk van és a nőknek is finom pihe borítja az arcukat. Metszőfogaik hosszabbak és élesebbek az átlagnál. Vigyázz, mert a nyuszi harap. Az a fog az sajnos mindig útban lesz. Főleg, ha csókolózol egy nyuszival. De persze más helyzetben is. Testalkatra: már korábban említettem, hogy a nyuszi hízásra hajlamos. Ezért is szereti összehúzni magát, hogy ne tűnjön akkorának. Ruhatára változatos és extra, de néha hajlamos a slamposságra.
     
    A nyuszi emberek legrosszabb tulajdonsága a rendetlenség. A nyulak képesek belepiszkítani a ketrecükbe és aztán beletaposni abba. Ha másról nem is, de arról biztosan megismerszik a nyuszi ember, hogy mindig hagy valami koszt maga után és folyamatosan elhagyja a dolgait, amiket aztán néha évekig keres... -Mert biztosan ott van valamelyik ruhahalom alján- Jellemző rá, hogy ha egy szobába rumlit hagyott, akkor átköltözik egy másikba, vagy ha elfogytak a tiszta szobák, akkor ott alszik egy barátjánál. A nyuszi társától ez meglehetős türelmet igényel. Viszont ez egy jó fogódzkodó is tud lenni. Egy mosogatással vagy porszívózással egy életre bele tudod lopni magad egy nyuszi szívébe. Hidd el, a takarítást ezerszer többre becsüli mint egy csokor virágot. A nyulakat arról is meg lehet ismerni, hogy ők lesznek azok a barátaid, akik ott fogják hagyni nálad a speciális puha sörtéjű fogkeféjüket. A nyúl fogaknak ugyanis extra gyengéd ápolásra van szükségük.


    A nyuszi jellemző testi nyavalyái: Mivel képes mindent megenni, még azt is amit nem kéne, ezért hajlamos a gyomor problémákra. Ha nyuszid van tényleg óvatosan tápláld. Ne hagyd, hogy a nyuszid ne mozogjon, mert akkor beteg lesz. Fontos, hogy a nyuszi figyeljen a gerincére, mert folyton összehúzza magát ezért púpos tud lenni. A nyuszik továbbá hajlamosak a bőrproblémákra. Ezért is fontos, hogy tisztaság vegye őket körbe. Ha gondosan ápolod a slampos nyuszidat, akkor nagyon szép tud lenni és mindenki csodálni fogja. Te pedig büszkén mutogathatod. Szóval a nyúltartás egyik fontos kulcspillére, hogy folyamatosan, kitartóan, persze szeretettel, de baszogasd a nyuszidat.


      A nyuszi lelki nyavalyái: 
    Nehezen tud a problémákkal szembenézni. Ha valamilyen komoly megrázkódtatás éri akkor hajlamos odébb állni. Jellemzően ő lesz az az ember, aki egy szakítás miatt nemhogy egy másik országba menekül, hanem még a kontinenst is elhagyja. Ha nagyon szereti a várost akkor csak a város másik felére költözik, de az illető ex-ét ki fogja törölni a telefonjából, letiltja a facebookon, és ha meglátja az utcán, akkor inkább egy oszlop mögé bújik, minthogy újra találkozni kelljen vele.
Nagyon nehezen viseli a kritikát, még akkor is, ha az igaz. Persze, ha okosan és szeretettel kritizálod akkor a nyuszi meg fog hallgatni és több mint valószínű, hogy meg is fogadja. Igazából az a legnagyobb baja, hogy attól fél, hogy nem fogják szeretni és nem bírja elviselni azokat, akik nem szeretik. Ezért szinte csak a lelki zsarolással lehet rá hatni. Rossz néven veszi, ha a szeretete tárgya valaki másra is ránéz. Ilyenkor borsot tör a másik orra alá. Esetleg még nagyobb koszt csinál. De igazán nem képes a szeretett személyt bántani. Azért, ha nehezen is, de képes osztozni másokon, de csak akkor, ha nem hanyagolják el és érzi, hogy szeretik.
     Kissé lassú az érzelmek kimutatásában. Ha valaki bántja akkor a bántásra többnyire mosollyal reagál, vagy csak üvegesen néz. Nem ő lesz az az ember aki hangosan üvöltözik valakivel az utcán. Ha lehet el fogja kerülni a nyilvános konfliktust. Viszont sokszor évekig képes rágódni egy őt ért megjegyzésen. Az is jellemző rá, hogy sokszor akkor is mosolyogni és nevetni fog, ha legbelül nagyon rosszul érzi magát.
Mindezek ellenére a nyuszi, ha sarokba van szorítva akkor igen is képes megvédeni magát. Ha kell rúg és harap.


    A nyuszi igazi hős szerelmes alkat. Mindig szerelmes éppen valakibe. Persze, mivel attól fél, hogy a másik fél nem fogja viszonozni és nem mer odamenni, ezért többnyire csak reménytelenül. Kapcsolatba csak akkor bonyolódik, ha a másik fél lép először. A szerelmet képes összekeverni a szexualitással. Néha úgy tűnhet, hogy őt csak a szex érdekli. Képes rámászni az illetőre, hogy megkapja amit akar. Ha pedig nem működik a dolog akkor mindent megpróbál a hiba kiküszöbölésére. Biztosan akad majd egy csomó olyan ruhadarabja a szekrényében, ami csak arra a célra szolgál, hogy felkeltse az ellenkező nem érdeklődését. Ha így sem működik a dolog, akkor jön a másik kontinens. A nyuszik igazán szex centrikus emberek. Nem viselnek el egy halvérű embert. Viszont, ha a partnerük kellőképpen szenvedélyes akkor könnyű őket boldoggá tenni.


      Kiknek ajánlatos egy nyúl típusú ember:

    Egy másik nyuszinak. Meg fogja ugyan enni őket a kosz viszont ez egyiküket sem fogja különösebben izgatni. Több mint valószínű, hogy a túlzásba vitt szex miatt fognak végelgyengülésben kimúlni és lesz egy csomó gyerekük.
     Annak akiknek a takarítás a perverziója. A nyuszi ugyanis folyton gondoskodni fog róla, hogy legyen mit csinálni a ház körül. Kölcsönös lesz a megelégedés és a nyuszi hálásan fogja körbeugrálni őt.
      Szex mániásoknak és perverzeknek. A nyuszi mindenre ugrik ami nem unalmas.
     Elvarázsolt szabad lelkületű művészalkatúaknak. Őket úgysem fogja érdekelni a kosz. Viszont elragadónak fogják találni a nyuszi szeleburdiságát.


     Kiknek nem való a nyúl típusú ember:

     A nyárspolgároknak. Ők folyton felhánytorgatják a nyuszinak, hogy milyen rendetlen és lusta. Azt is az orra alá fogják dörgölni, hogy miért nem képes olyan lenni mint egy normális ember.
    Azoknak akik ugyan szeretik a tisztaságot, viszont nem perverziójuk a takarítás. Számukra a nyuszi maga a pokol földi angyala.
     Azoknak akik birtokolni akarják a nyuszit és bezárják egy ketrecbe.
   Azoknak akik nem gondoltak abba bele, hogy mekkora felelősséggel jár egy nyuszi és meggondolatlanul szereznek maguknak egyet és utána tovább ajándékozzák.
     A halvérű és aszexuális embereknek. Ők lehet, hogy szeretni fogják a nyuszit, de a nyuszi idegbajt fog kapni tőlük és egy másik kontinensre menekül.


Kedves nyúltartók vagy leendő nyúl tartók. Kitartást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Öngyónás

Nem titkolt vágyam, hogy egyszer szeretnék egy romantikus ponyvaregényt írni. Csak-hát valamiért nem áldott meg az Isten engem a vaksággal. ...